Rörfirma Ögren & Svensson Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Aktiebolag som heter Rörfirma Ögren & Svensson Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Rörfirma Ögren & Svensson Aktiebolag i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Rörfirma Ögren & Svensson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 1989-01-30 så har Rörfirma Ögren & Svensson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Rörfirma Ögren & Svensson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Rörfirma Ögren & Svensson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hjälmunge 461, 819 64, Hållnäs. Vi ni istället prata med Rörfirma Ögren & Svensson Aktiebolag så kan ni göra det på 0294-22313.

Bolaget skall driva installationsrörelse inom värme- och sanitetsbranschen, handel med dithörande varor samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svensson, Jan Ture som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ögren, Lars Birger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ulla Anne-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Boman, Kurt Evald Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Jan Ture -Ögren, Lars Birger .

Rörfirma Ögren & Svensson Aktiebolag har 556349-3534 som sitt organisationsnummer.