Anahi Data Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall till företag tillhandahålla administrativa konsulttjänster, egna och andras dataprogram samt i övrigt förekommande produkter och tjänster samt värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anahi Data Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Anahi Data Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1989-02-08 så skapades Anahi Data Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Anahi Data Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Anahi Data Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556350-0866 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tierp.

Just nu är Anahi Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Anahi Data Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0295-10652 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anahi Data Aktiebolag är Bernin Ortwed, Henrik som är född 1943 och har titeln VD, Bernin Ortwed, Henrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernin, Guillermo som är född 1946 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .