Gyllby Montage Aktiebolag

Uppsala län

Information

Gyllby Montage Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Gyllby Montage Aktiebolag finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gyllby Montage Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gyllby Montage Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gyllby Montage Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gyllby Montage Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelsmorav. 50, 748 42, Örbyhus men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0295-10921.

Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gyllby Montage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gyllby Montage Aktiebolag har idag 556357-3723 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gyllby Montage Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggverksamhet innefattande montering, försäljning och service samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Gyllby Montage Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfstedt, Bert Thomas som är född 1958 och har titeln VD, Löfstedt, Bert Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfstedt, Lissi Eivor Linnea som är född 1935 och har titeln Suppleant, Irénius, Nils Tommy som är född 1953 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .