Sivsbo Utbildningsgård Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Sivsbo Utbildningsgård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Sivsbo Utbildningsgård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Sivsbo Utbildningsgård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556364-1447.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0294-31109 alternativt besöka eller skicka post till Sivsbo Utbildningsgård Aktiebolag på följande adress Västra g. 24, 819 66, Lövstabruk.

Sivsbo Utbildningsgård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Sivsbo Utbildningsgård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Genberg, Bengt Roodny Benny som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildningsgård för ungdomar, samt idka därmed förenlig verksamhet.