JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag

Uppsala län

Information

JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tierp. I JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rodin, Jan Karl Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmstedt, Marita Hilma Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag på telefon 0293-50229.

Bolaget skall bedriva försäljning, reparationer och renovering av trädgårds-, lantbruksmaskiner och veteranfordon, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JR Trädgårds & Maskintjänst Aktiebolag har 556370-2975 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.