Haglunds Byggplåt i Tierp Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Haglunds Byggplåt i Tierp Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Haglunds Byggplåt i Tierp Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Haglunds Byggplåt i Tierp Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556375-4810.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0293-20000 alternativt besöka eller skicka post till Haglunds Byggplåt i Tierp Aktiebolag på följande adress Odenslätt 103, 815 93, Tierp.

Haglunds Byggplåt i Tierp Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Haglunds Byggplåt i Tierp Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Haglund, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detalj- och partihandel med byggnadsmaterial samt moteringsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.