Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-26. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där företaget finns i jobbar för att företag som Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag ska trivas.

Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tierp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bokföringsservice samt annan ekonomisk konsultation, uppfödning och ägande av travhästar, handel med värdepapper samt övrig därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6738532.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag är Dannberg, Siv Elisabet som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bill Emanuel som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bohlin, Jan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Örbyhus Bokföringsservice Aktiebolag har 556390-2179 som sitt organisationsnummer.