Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag

Uppsala län

Information

Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1990-04-24. Men sedan 1992-01-01 så har Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nöttö Sjöbodar 101, 819 62, Karlholmsbruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0294-41063.

Tierp arbetar för att företag som Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall idka jordbruk-skogsbruksrörelse samt entreprenadverksamhet med inriktning på skogsavverkning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag och det är följande personer, Ågren, Mats Gunnar som är född 1956 och har titeln VD, Ågren, Mats Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thoresson, Karl Johan Östen som är född 1945 och har titeln Suppleant, Fäldt, Ulf Peter Sigvard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Degerslättens Skogsentreprenad Aktiebolag är 556392-6780.