Björn J Johansson i Tierp AB

Uppsala län

Information

Björn J Johansson i Tierp AB är ett av många företag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Björn J Johansson i Tierp AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Björn J Johansson i Tierp AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Björn J Johansson i Tierp AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1990-05-11. Men sedan 1990-01-01 så har Björn J Johansson i Tierp AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stenborgsv. 4, 815 36, Tierp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björn J Johansson i Tierp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0293-13670.

Tierp arbetar för att företag som Björn J Johansson i Tierp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björn J Johansson i Tierp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva verksamhet inom redovisning och fastighetsuthyrning.

Firmatecknare för Björn J Johansson i Tierp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björn J Johansson i Tierp AB och det är följande personer, Johansson, Björn Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Ann-Britt Henrietta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Eklund, Åke Ove Conny som är född 1939 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Björn J Johansson i Tierp AB är 556395-5235.