Flash Disco i Uppland Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Flash Disco i Uppland Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Flash Disco i Uppland Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Flash Disco i Uppland Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Flash Disco i Uppland Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Flash Disco i Uppland Aktiebolag ska trivas.

Flash Disco i Uppland Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget verksamhet skall omfatta diskjockeyverksamhet, uthyrning av diskotekanläggningar samt konstruktion av diskotekanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flash Disco i Uppland Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Flash Disco i Uppland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Flash Disco i Uppland Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Flash Disco i Uppland Aktiebolag är Kjaergaard-Sörensen, Ulrich Kaj Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Anders Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant, Alm, Bengt Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Alm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Flash Disco i Uppland Aktiebolag har 556402-7737 som sitt organisationsnummer.