Fastighets AB Stenberget

Uppsala län

Information

556405-9227 är organisationsnummer för bolaget Fastighets AB Stenberget. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighets AB Stenberget är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som Fastighets AB Stenberget finns i.

Fastighets AB Stenberget har varit registrerat sedan 1990-09-10 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighets AB Stenberget så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Fastighets AB Stenberget är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighets AB Stenberget är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Stenberget så kan ni göra det på telefon genom 040-927650 eller genom brev på följande adress:
Holvarbo Gärde 304, 748 95, Örbyhus

Bolaget ska bedriva rörelse avseende köp och försäljning av fastigheter samt äga och förvalta hyres- och industrifastigheter, bedriva byggnadsverksamhet, byggnadskonsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighets AB Stenberget och det är Stenberg, Stig Lennart som är född 1944 och har titeln VD, Stenberg, Stig Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Birgit Margaretha som är född 1946 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor,