Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag

Uppsala län

Information

556408-3292 är organisationsnummer för bolaget Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag finns i.

Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-25 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 018-337450 eller genom brev på följande adress:
Husby, 748 95, Örbyhus

Bolaget skall idka lastmaskinentreprenad, lantbruk, uthyrning av stallplatser för konvalecenthästar samt inköp och försäljning av skog.

Det finns olika personer som har en koppling med Torbjörn och Irene Nilsson Aktiebolag och det är Nilsson, Nils Torbjörn som är född 1962 och har titeln VD, Nilsson, Nils Torbjörn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Irene Ann-Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wik, Bengt Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,