Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag

Uppsala län

Information

Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamra Vendel, 748 95, Örbyhus men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-337355.

Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag har idag 556410-6754 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva slipning, reparationer och försäljning av tillbehör till träbearbetsmaskiner, försäljning, reparationer av tryckluftskompressorer och tryckluftsanläggningar, samt därmed förenlig verksamhet.

I Sitt Sliperi & Tryckluftsteknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blom, Lars Göran Helge som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Eva Harriet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jonasson, Rolf Peter Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, BOREV Bolandsplans Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .