Tunafoder Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Tunafoder Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Tunafoder Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Tunafoder Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556414-1595.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0294-10526 alternativt besöka eller skicka post till Tunafoder Aktiebolag på följande adress Tierpsv. 14, 819 30, Skärplinge.

Tunafoder Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tunafoder Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Söderlund, Anna Kristina Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant , Söderlund, Torbjörn Mattias som är född 1984 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av jordbruks-, häst-, skogs- och fritidsprodukter, tillhandahålla lantbrukstjänster samt annan därmed förenlig verksamhet.