Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag

Uppsala län

Information

556426-6921 är organisationsnummer för verksamheten Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag finns i.

Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-05-23 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Greveg. 1, 815 41, Tierp

Bolaget skall bedriva transportverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Månkarbo Last & Schakt Aktiebolag och det är Jonsson, Lars Roine som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Kent Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Ulla Marianne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Linda Helena som är född 1979 och har titeln Suppleant, Skytt, Anna-Carin Veronica som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,