Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag

Uppsala län

Information

Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag är ett bolag som finns i Tierp. I Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gidebo, Hans Walter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gidebo, Pär Anders som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Gidebo, Maj-Lis Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag på telefon 0295-10155.

Bolaget skall bedriva installation och försäljning av el och vvs samt ventilationsprodukter för entreprenadbranschen mot företag och privat sektor och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Gidebo, Hans Walter

Ekonomisk Ventilationsteknik Skandinaviska Aktiebolag har 556426-7960 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.