Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag

Uppsala län

Information

Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolv. 9, 748 50, Tobo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0295-34101.

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag har idag 556431-6387 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, handel med fastigheter samt travsportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Jörgen Olsson Byggservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Ann-Gerd Susanne som är född 1957 och har titeln Likvidator, Gustafsson, Karl Sylve som är född 1949 och har titeln Revisor, Gustafssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .