Berndes infoMedia Aktiebolag

Uppsala län

Information

Berndes infoMedia Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Berndes infoMedia Aktiebolag finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Berndes infoMedia Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Berndes infoMedia Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Berndes infoMedia Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Berndes infoMedia Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Botvidsg. 4 A, 753 29, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 018-291030.

Tierp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Berndes infoMedia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Berndes infoMedia Aktiebolag har idag 556431-7252 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Berndes infoMedia Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsult- och produktionsverksamhet avseende marknadsföring och dokumentation i text och bild, försäljningsverksamhet, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Berndes infoMedia Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berndes, Mats Johan Ulric som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berndes, Amelie Bodil som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .