Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-04. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag ska trivas.

Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tierp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0293-13900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag är Svensson, Kenth Ove som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bengt Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lena Maria Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Hübinette, Karin Maria som är född 1978 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Thomas & Kenth Bygg Aktiebolag har 556433-4836 som sitt organisationsnummer.