Scana Steel Söderfors AB

Uppsala län

Information

I Tierp finns det ett Aktiebolag som heter Scana Steel Söderfors AB. Det finns flera företag som liknar Scana Steel Söderfors AB i Uppsala län. Tierp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Scana Steel Söderfors AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1992-01-10 så har Scana Steel Söderfors AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Scana Steel Söderfors AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Scana Steel Söderfors AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Verken 1, 815 75, Söderfors. Vi ni istället prata med Scana Steel Söderfors AB så kan ni göra det på 0293-17700.

Bolaget skall bedriva friformssmide med tillhörande ståltillverkning, verkstadsrörelse, värmebehandling samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jarbelius, Per Åke som är född 1964 och har titeln Extern VD, Alhaug, Frode som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cederlund, Anders Tage som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Björn Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallenberg, Anders Roger som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Lindkvist, Kjell Roger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantRoverud, Rolf Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Almgren, Kurt Göran som är född 1956 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Westerberg, Bengt Åke Emil som är född 1947 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorEklund, Johan Fredrik Axel som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Alhaug, Frode -Fredriksson, Björn Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Scana Steel Söderfors AB har 556438-5317 som sitt organisationsnummer.