Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag

Uppsala län

Information

Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Greveg. 27, 815 40, Tierp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0293-10013.

Tierp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag har idag 556439-4111 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av järn- och VVS-produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Järn och VVS Shopen i Tierp Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Eva Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Edén, Erik Östen som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lindström, Anette Vivi-Ann som är född 1959 och har titeln Revisor, AVL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .