Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag

Uppsala län

Information

Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag är ett företag som finns i Tierp. I Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Jan-Henrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsberg, Karl Sören Hildemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Cristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag på telefon 0293-10091.

Bolaget skall idka tryckeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lindqvist, Jan-Henrik

Löjdquist Tryckeri Efterträdare Aktiebolag har 556451-3801 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.