TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag

Uppsala län

Information

TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1992-11-02. Men sedan 1993-01-01 så har TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hantverkscentrum 3, 815 41, Tierp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0293-14000.

Tierp arbetar för att bolag som TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva taxitrafik - person- och godsbefordran - bedriva förmedling av köruppdrag liksom vidarebefordran av uppdrag via kommunikationssystem, vara marknadsförings- och försäljningsorgan, vara administratör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Karl Göran Christer -Persson, Leif Erik Lennart.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Leif Erik Lennart som är född 1946 och har titeln Extern VD, Eriksson, Karl Göran Christer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heikkilä, Lars Kalevi som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikander, Karl John Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Bo Roland som är född 1952 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor.Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TAXI NORRA UPPLAND Aktiebolag är 556455-7907.