Karlholms Båt & Motor Aktiebolag

Uppsala län

Information

Karlholms Båt & Motor Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Karlholms Båt & Motor Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karlholms Båt & Motor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Karlholms Båt & Motor Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1993-08-10. Men sedan 1993-01-01 så har Karlholms Båt & Motor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till John Lundbergs v. 27, 819 62, Karlholmsbruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karlholms Båt & Motor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0294-512700.

Tierp arbetar för att företag som Karlholms Båt & Motor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karlholms Båt & Motor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva försäljning av båtar, båtmotorer, snöskotrar, fritidsartiklar och tillbehör till båtar och snöskotrar, ävensom bedriva entreprenadarbete med lastmaskin, samt reparationsarbeten på båtar, skotrar och båtmotorer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karlholms Båt & Motor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karlholms Båt & Motor Aktiebolag och det är följande personer, Lindegren, Märta Birgitta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindegren, Knut Roland som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jonasson, Rolf Peter Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, BOREV Bolandsplans Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karlholms Båt & Motor Aktiebolag är 556470-6611.