Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag ska trivas.

Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom skinn, läder och skomakeriprodukter, massage och akupunktur, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag är Johansson, Jan Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hast, Siv Lilly Elinor som är född 1957 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Jan-Olov Johansson i Tobo Aktiebolag har 556481-6261 som sitt organisationsnummer.