Lennart Jansson i Månkarbo Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Lennart Jansson i Månkarbo Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Lennart Jansson i Månkarbo Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Lennart Jansson i Månkarbo Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556490-3945.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0293-51110 alternativt besöka eller skicka post till Lennart Jansson i Månkarbo Aktiebolag på följande adress Månkarbov. 61, 815 69, Månkarbo.

Lennart Jansson i Månkarbo Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Lennart Jansson i Månkarbo Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Jansson, Mari Susanne Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.