Erixons Ur & Guld i Tierp Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning i ur- & guldsmedsaffär och utföra service samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Erixons Ur & Guld i Tierp Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Erixons Ur & Guld i Tierp Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1994-11-18 så skapades Erixons Ur & Guld i Tierp Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Erixons Ur & Guld i Tierp Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Erixons Ur & Guld i Tierp Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556499-0694 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tierp.

Just nu är Erixons Ur & Guld i Tierp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Erixons Ur & Guld i Tierp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0293-10044 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erixon, Inga-Maj Christina -Erixon, Maj-Britt Viola -Erixon, Sigvard Karl Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Erixons Ur & Guld i Tierp Aktiebolag är Erixon, Maj-Britt Viola som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Erixon, Sigvard Karl Erik som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Erixon, Inga-Maj Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .