Söderfors Smedja AB

Uppsala län

Information

Söderfors Smedja AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Söderfors Smedja AB finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Söderfors Smedja AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Söderfors Smedja AB har haft sedan 1996-01-01. Söderfors Smedja AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Söderfors Smedja AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stallg. 9, 815 76, Söderfors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0293-30610.

Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Söderfors Smedja AB Privat, ej börsnoterat.

Söderfors Smedja AB har idag 556512-6306 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Billgren, Per Arne -Billgren, Per Rune Mattias -Billgren, Viveka Margareta är den som för stunden ansvarar för Söderfors Smedja AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt tillverkning och försäljning av smidesprodukter och byggnadsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Söderfors Smedja AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Billgren, Per Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Billgren, Per Rune Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Billgren, Viveka Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Hillgren, Ingrid Ulla Birgitta som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.