Strömsbergs Gård AB

Uppsala län

Information

Strömsbergs Gård AB är ett av många verksamheter som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Strömsbergs Gård AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Strömsbergs Gård AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-10-22.

Strömsbergs Gård AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1995-05-23. Men sedan 2001-10-22 så har Strömsbergs Gård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Granhagsv. 13, 815 92, Tierp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Strömsbergs Gård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0293-41150.

Tierp arbetar för att verksamheter som Strömsbergs Gård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Strömsbergs Gård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva hästuppfödning, jordbruk och gårdsbutik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Strömsbergs Gård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Sahlin, Karl Peter Vilhelm -Sahlin, Liana Carola.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Strömsbergs Gård AB och det är följande personer, Sahlin, Karl Peter Vilhelm som är född 1967 och har titeln VD, Sahlin, Karl Peter Vilhelm som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Liana Carola som är född 1971 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Hillgren, Ingrid Ulla Birgitta som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Strömsbergs Gård AB är 556513-4714.