Rörinstallatörerna E o Bouvin AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet som VVS-montörer, installera och reparera rör för värme, vatten och sanitet i hus och olika anläggningar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rörinstallatörerna E o Bouvin AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Rörinstallatörerna E o Bouvin AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 1995-07-11 så skapades Rörinstallatörerna E o Bouvin AB och bolaget är har F-skattsedel Rörinstallatörerna E o Bouvin AB har haft det sedan 1997-01-01.

Rörinstallatörerna E o Bouvin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556518-2424 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tierp.

Just nu är Rörinstallatörerna E o Bouvin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Rörinstallatörerna E o Bouvin AB så går det att nå dem via telefon på 070-6982952 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rörinstallatörerna E o Bouvin AB är Bouvin, Karl-Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Jenny Marlene Anette som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bouvin, Karl-Evert som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor.