Ulf Nords Åkeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Ulf Nords Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Ulf Nords Åkeri Aktiebolag finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ulf Nords Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ulf Nords Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Ulf Nords Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulf Nords Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallby 2072 B, 815 92, Tierp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5840472.

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ulf Nords Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ulf Nords Åkeri Aktiebolag har idag 556539-0159 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ulf Nords Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Ulf Nords Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vestin, Carola Margareta Cecilia som är född 1970 och har titeln VD, Nord, Ulf Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestin, Carola Margareta Cecilia som är född 1970 och har titeln Suppleant, Irénius, Nils Tommy som är född 1953 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .