Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag

Uppsala län

Information

Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kastebo 116, 815 95, Månkarbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0293-51031.

Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag har idag 556541-1989 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag

Bolaget skall bedriva schakt och gräventreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

I Eisten och Kenneth Gräv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Eisten Henning Helmer som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Kenneth Eisten som är född 1959 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .