LIMBUS - Total Aktiebolag

Uppsala län

Information

LIMBUS - Total Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där LIMBUS - Total Aktiebolag finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. LIMBUS - Total Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket LIMBUS - Total Aktiebolag har haft sedan 2003-10-23. LIMBUS - Total Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LIMBUS - Total Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gammelhemsv. 8, 814 91, Furuvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0293-71688.

Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är LIMBUS - Total Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

LIMBUS - Total Aktiebolag har idag 556545-9715 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för LIMBUS - Total Aktiebolag

Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom bygg-, mark- och undervattenstekniska branschen samt därmed förenlig verksamhet.

I LIMBUS - Total Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Uhlander, Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Per Allan som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .