Vendel Trädgårdsrådgivning AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Vendel Trädgårdsrådgivning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Vendel Trädgårdsrådgivning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Vendel Trädgårdsrådgivning AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556548-1420.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 018-337380 alternativt besöka eller skicka post till Vendel Trädgårdsrådgivning AB på följande adress Listebo, Vendel , 748 95, Örbyhus.

Vendel Trädgårdsrådgivning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Vendel Trädgårdsrådgivning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Tarkiainen, Timo Antero som är född 1957 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktionsrådgivning, kurser, resor, informationsutskick och facktidningsutgivning till trädgårds- branschen, främst yrkesodlare av prydnadsväxter i växthus. Jordbruks- och trädgårdsodling samt därmed förenlig verksamhet.