Tuva Gård Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Tuva Gård Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tuva Gård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tuva Gård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tuva Gård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-03-31. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tuva Gård Aktiebolag ska trivas.

Tuva Gård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom elinstallations- området, försäljning av friskvårdsprodukter samt massagebehand- lingar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tuva Gård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Tuva Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Tuva Gård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0293-50455.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tuva Gård Aktiebolag är Jansson, Erik Johannes som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ashley Nicole som är född 1974 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Hillgren, Ingrid Ulla Birgitta som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Tuva Gård Aktiebolag har 556554-3112 som sitt organisationsnummer.