HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag

Uppsala län

Information

556558-3498 är organisationsnummer för bolaget HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag finns i.

HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-08-06 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0293-53110 eller genom brev på följande adress:
Onskarby 211, 815 91, Tierp

Bolaget skall bedriva reparation och service av entreprenad- och skogsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HRF Skogsmaskinservice Aktiebolag och det är Andersson, Hans Evert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Rolf Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kurt Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,