LJ Radio & Tv Aktiebolag

Uppsala län

Information

LJ Radio & Tv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som LJ Radio & Tv Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LJ Radio & Tv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

LJ Radio & Tv Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1998-09-09. Men sedan 1998-01-01 så har LJ Radio & Tv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Centralg. 20 A, 815 38, Tierp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LJ Radio & Tv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0293-10514.

Tierp arbetar för att företag som LJ Radio & Tv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LJ Radio & Tv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall sälja radio- och TV-apparater, utföra service samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LJ Radio & Tv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LJ Radio & Tv Aktiebolag och det är följande personer, Jansson, Karl Håkan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ulla Inga Agneta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jonasson, Rolf Peter Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, BOREV Bolandsplans Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LJ Radio & Tv Aktiebolag är 556559-6870.