Örbyhus Golf AB

Uppsala län

Information

Örbyhus Golf AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Örbyhus Golf AB finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Örbyhus Golf AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Örbyhus Golf AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Örbyhus Golf AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Örbyhus Slott, 748 95, Örbyhus men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0295-10969.

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Örbyhus Golf AB Privat, ej börsnoterat.

Örbyhus Golf AB har idag 556568-1151 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Karl Lennart -Yngvesson, Anders Christer Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Örbyhus Golf AB

Bolaget skall driva och förvalta golfbaneanläggning och därmed förenlig verksamhet.

I Örbyhus Golf AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Karl Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Göran Ingvar Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Karl Sten-Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Frånlund, Björn Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Nils Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Landin, Bertil Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamotYngvesson, Anders Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor.