Nordupplands Lack Center Aktiebolag

Uppsala län

Information

556574-2508 är organisationsnummer för företaget Nordupplands Lack Center Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordupplands Lack Center Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som Nordupplands Lack Center Aktiebolag finns i.

Nordupplands Lack Center Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-09-08 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordupplands Lack Center Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Nordupplands Lack Center Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordupplands Lack Center Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nordupplands Lack Center Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0293-66444 eller genom brev på följande adress:
Vallskogav. 16, 815 41, Tierp

Bolaget skall utföra karosseriarbeten samt lackering av bilar, båtar m m. Även handel med beg. bilar, båtar mm samt därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet. Bedriva biluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordupplands Lack Center Aktiebolag och det är Lööv, Carl Fredric som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berggren, Alf Gunnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööv, David Joacim som är född 1969 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,