Martin Holmer Naturbild AB

Uppsala län

Information

Martin Holmer Naturbild AB är en verksamhet som finns i Tierp. I Martin Holmer Naturbild AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmer, Stig Lennart Martin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Anette Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Martin Holmer Naturbild AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Martin Holmer Naturbild AB på telefon 018-337151.

Bolaget skall bedriva teckning, målning och illustrationsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Martin Holmer Naturbild AB av bolagstypen Aktiebolag.

Martin Holmer Naturbild AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Martin Holmer Naturbild AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-02 och Martin Holmer Naturbild AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Martin Holmer Naturbild AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Martin Holmer Naturbild AB har 556578-6968 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.