Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB

Uppsala län

Information

556582-6814 är organisationsnummer för verksamheten Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tierp som är den kommunen som Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB finns i.

Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB har varit registrerat sedan 2000-01-18 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-02.

Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tierp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB så kan ni göra det på telefon genom 0294-10730 eller genom brev på följande adress:
Valnäs 350, 819 61, Skärplinge

Bolagets verksamhet skall vara byggnadsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirma Jansson Olsson i Skärplinge AB och det är Olsson, John Anders som är född 1959 och har titeln VD, Jansson, Johan Peter Arvid som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, John Anders som är född 1959 och har titeln Suppleant, Alm, Bengt Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Alm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,