Håkan Löfström Förvaltning AB

Uppsala län

Information

Håkan Löfström Förvaltning AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Tierp som är den kommunen där Håkan Löfström Förvaltning AB finns. I Tierp så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Håkan Löfström Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Håkan Löfström Förvaltning AB har haft sedan 2001-10-29. Håkan Löfström Förvaltning AB har funnits sedan och 2001-10-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Håkan Löfström Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jonlarsv. 5, 815 37, Tierp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0293-14030.

Tierp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Håkan Löfström Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Håkan Löfström Förvaltning AB har idag 556583-7217 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Håkan Löfström Förvaltning AB

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri, ventilationsarbeten, bedriva handel, köp och försäljning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Håkan Löfström Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfström, Erik Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfström, Christel Veronica E som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .