Löfström Fastigheter i Tierp AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Löfström Fastigheter i Tierp AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tierp här finns det många olika Aktiebolag. Löfström Fastigheter i Tierp AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Tierp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Löfström Fastigheter i Tierp AB är momsregistrerat sedan2000-05-02 och har organisationsnummer 556586-3171.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0293-14030 alternativt besöka eller skicka post till Löfström Fastigheter i Tierp AB på följande adress Jonlarsv. 5, 815 37, Tierp.

Löfström Fastigheter i Tierp AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-02.

I Löfström Fastigheter i Tierp AB så sitter följande personer i styrelsen: Löfström, Erik Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Dahlqvist, Ingrid Jeanette Matilda som är född 1975 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri, ventilationsarbeten, bedriva handel, köp och försäljning av värdepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.