Jonas Löfström Förvaltning AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsplåtslageri och ventilation, att äga och förvalta fast och lös egensom, äga och förvalta aktier, bedriva låneverksamhet avseende kapitalförvaltning, dock utan att bedriva verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller kreditaktiebolag, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jonas Löfström Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Jonas Löfström Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 2000-04-10 så skapades Jonas Löfström Förvaltning AB och företaget är har F-skattsedel Jonas Löfström Förvaltning AB har haft det sedan 2001-10-29.

Jonas Löfström Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-29

556587-4947 är organisationsnummret för företaget som finns i Tierp.

Just nu är Jonas Löfström Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Jonas Löfström Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0293-14030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jonas Löfström Förvaltning AB är Löfström, Leif Jonas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Ingrid Jeanette Matilda som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .