Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-07. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där företaget finns i jobbar för att företag som Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag ska trivas.

I Tierp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva pumpstation med närbutik, försäljning av livs och biltillbehör, försäljning av släpkärror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3490911.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag är Engman, Lena Vivi-Ann som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Kjell-Åke Birger som är född 1958 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Älvkarleby Livs och Bensin Aktiebolag har 556600-0682 som sitt organisationsnummer.