Tierps Markis & Persienn AB

Uppsala län

Information

Tierps Markis & Persienn AB är ett företag som finns i Tierp. I Tierps Markis & Persienn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tibring, Dan Erik Gustav som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tibring, Andreas Roland som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Tibring, Åsa Magdalena som är född 1973 och har titeln Suppleant, Grahn, Lars Johan Valfrid som är född 1967 och har titeln Revisor, Johansson, Erik Sune som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSune Johanssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tierps Markis & Persienn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tierps Markis & Persienn AB på telefon 0293-71100.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av solskydds- produkter samt försäljning av yrkes och profilkläder samt även försäljning av säkerhetsutrustning som personskydd och inbrotts- skydd samt försäljning av reklamtryck på kläder, skyltar och dekaler samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tierps Markis & Persienn AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tierps Markis & Persienn AB är ett av många företag som finns i Uppsala län och Tierp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tierps Markis & Persienn AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-16 och Tierps Markis & Persienn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tierps Markis & Persienn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Tierps Markis & Persienn AB har 556603-9938 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.