Leif Ivar Petterssons EL AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva elektriska installationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leif Ivar Petterssons EL AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tierp så är Leif Ivar Petterssons EL AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Tierp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tierp och i Uppsala län. Redan 2001-01-15 så skapades Leif Ivar Petterssons EL AB och företaget är har F-skattsedel Leif Ivar Petterssons EL AB har haft det sedan 2001-07-13.

Leif Ivar Petterssons EL AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

556604-6479 är organisationsnummret för företaget som finns i Tierp.

Just nu är Leif Ivar Petterssons EL AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Leif Ivar Petterssons EL AB så går det att nå dem via telefon på 0293-14329 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leif Ivar Petterssons EL AB är Pettersson, Leif Ivar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Inga Birgitta som är född 1934 och har titeln Suppleant, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, T Hultin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .