Tjänste-Mannen i Örbyhus AB

Uppsala län

Information

Tjänste-Mannen i Örbyhus AB är ett av många företag som finns i Tierp. Det är nämligen den kommunen som Tjänste-Mannen i Örbyhus AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tjänste-Mannen i Örbyhus AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-02-16.

Tjänste-Mannen i Örbyhus AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2001-01-20. Men sedan 2001-02-16 så har Tjänste-Mannen i Örbyhus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mejeriv. 12, 748 42, Örbyhus. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tjänste-Mannen i Örbyhus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0295-10012.

Tierp arbetar för att företag som Tjänste-Mannen i Örbyhus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tjänste-Mannen i Örbyhus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva service och montage inom VVS, el och antenner, paraboler och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tjänste-Mannen i Örbyhus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tjänste-Mannen i Örbyhus AB och det är följande personer, Larsson, Olof Magnus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Olof Ragnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tjänste-Mannen i Örbyhus AB är 556605-2667.