CM Åkeri AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och CM Åkeri AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och CM Åkeri AB är ett av dem. Statusen för CM Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

CM Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-19. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där bolaget finns i jobbar för att bolag som CM Åkeri AB ska trivas.

CM Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04. I Tierp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet, reparation och underhåll av fordon, kontorsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CM Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-18.

Idag är CM Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med CM Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-337341.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med CM Åkeri AB är Holmgren, Barbro Camilla Josefina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmgren, Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Lena Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lindholm, Rolf Elon som är född 1943 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

CM Åkeri AB har 556620-3393 som sitt organisationsnummer.