Nordupplands Fastighetsbyrå AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tierp och Nordupplands Fastighetsbyrå AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nordupplands Fastighetsbyrå AB är ett av dem. Statusen för Nordupplands Fastighetsbyrå AB är att Bolaget är aktivt.

Nordupplands Fastighetsbyrå AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-06. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Tierp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nordupplands Fastighetsbyrå AB ska trivas.

Nordupplands Fastighetsbyrå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29. I Tierp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förmedla fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordupplands Fastighetsbyrå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29.

Idag är Nordupplands Fastighetsbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tierp.

Vill man komma i kontakt med Nordupplands Fastighetsbyrå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0293-71490.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nordupplands Fastighetsbyrå AB är Eriksson, Annika Mariana som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Ivan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Nordupplands Fastighetsbyrå AB har 556623-2996 som sitt organisationsnummer.